Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Välkommen till Psoriasisförbundet i Örebro län

Ett bra liv för alla med psoriasis och psoriasisartrit!

 

Välkommen till Örebro

 

Vår länsavdelning bildades 1974 och sen dess har vi haft en aktiv avdelning med många olika aktiviteter. I menyerna hittar du de behandlingsanläggningar vi känner till i Örebro län, information om länsavdelningen och en flik för dig som vill bli ännu mer aktiv som medlem.

 

Psoriasisdagen 2020

Den 29 oktober varje år firar vi den internationella psoriasisdagen. Dessvärre får vi ställa in planerat öppet hus på psoriasisdagen 2020 på grund av rådande omständigheter och vattenskada.

 

Psoriasisförbundet brukar alltid hålla en digital föreläsning. För att komma till sidan med information om detta klickar du här.

Klockan 18.30 sätter livesändningen igång och pågår i ungefär en timme. Om du vill komma direkt till anmälan för webbinariet klickar du här. 

Professor Mona Ståhle och Överläkare Vilija Oke svarar på frågor om psoriasis och psoriasisartrit och samtalet leds av Barbra Bohannan från Psoriasisförbundet samt Besima Aho, publisher och ansvarig utgivare på Netdoktor/Bonnier Health.

 

Vår annons som gick ut i samband med Psoriasisdagen

 

Om du vill ta del av vårt erbjudande, bli medlem och få vår goodiebag så klickar du här: Bli medlem

 

Kontakt

Örebro län

Psoriasisförbundet
Malmgatan 9
703 54 Örebro

019-12 65 34

Skicka e-post

Kontaktperson

Startsida