Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Värva en medlem

Kampanj - värva en medlem

För att Psoriasisförbundet ska kunna fortsätta vara en stark röst och arbeta för att alla med psoriasis och psoriasisartrit ska kunna leva ett så bra liv som möjligt så behövs medlemmar.

Vi vill bli ännu fler och vi vill bli ännu bättre på att driva frågor och uppmärksamma hur det är att leva med psoriasis och psoriasisartrit. Våra medlemmar är det som gör förbundet starkt och en kraft att räkna med.

 

Värva din kompis, eller varför inte din kollega, eller kusin från landet, helt enkelt någon du tror skulle behöva ett medlemskap i Psoriasisförbundet.

 

Nu under våren drar Psoriasisförbundet igång en medlemskampanj för att öka antalet nya medlemmar. Kampanjen bygger på att du som medlem värvar en ny medlem.

 

Kampanjen finns bara tillgänglig på webben. På medlemsidan – logga in här – finns under våren en funktion där du kan intresseanmäla personer som du tror skulle vilja vara medlem, men som kanske inte tänkt på det och behöver en liten puff i rätt riktning.

 

Priset för dina insatser är…ära och ett fint pris (överraskning!), men det allra bästa är ju att vi blir ett ännu starkare förbund!

 

Skriven av: psoriasisförbundet

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!