Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Senaste nytt från Psoriasisförbundet

Så ansöker du om klimatvård

16 apr 2019 Klimatvård innebär både en möjlighet att låta solen läka ut psoriasisutslagen och en chans att lära sig mer om hur man bäst tar hand om sin psoriasis.

Läs hela artikeln

Nya riktlinjer i centrum på Psoriasisdagen

3 apr 2019 Vad kommer de nya nationella riktlinjerna för vård vid psoriasis innebära för vården? Den frågan stod i centrum när Dagens Medicin och Psoriasisförbundet i början av april arrangerade Psoriasisdagen.

Läs hela artikeln

Riktlinjer ska minska skillnader

28 mar 2019 Nu är de nationella riktlinjerna för vård vid psoriasis klara. Jämfört med remissversionen av riktlinjerna har flera biologiska läkemedel fått höjd prioritet.

Läs hela artikeln

Tufft att bli nekad klimatvård

26 mar 2019 Att alla i Sverige inte har samma tillgång till klimatvård upplevs som en djup orättvisa. Det framgår av en enkät som Psoriasisförbundet genomfört.

Läs hela artikeln

Mottagningar i Stockholm kan tvingas stänga

8 mar 2019 I 46 år har Psoriasisföreningen i Stockholms län drivit vård utan vinstsyfte på öppenvårdsanläggningar för psoriasis/psoriasisartrit. Men nu är verksamheten hotad.

Läs hela artikeln

Flera landsting säger nej till klimatvård

21 feb 2019

Läs hela artikeln

Undersökning om erfarenheter av biosimilarer

13 feb 2019 Vill du delta i en undersökning om attityder och erfarenheter av biosimilarer?

Läs hela artikeln

Nya biosimilarer pressar priserna

20 Dec 2018 Nya biosimilarer och trepartsöverläggningar resulterar i lägre kostnader för TNF-hämmare.

Läs hela artikeln

Michael ser livet med psoriasis från den ljusa sidan

13 jul 2018 Psoriasisföreningens mottagning i centrala Södertälje är en av flera föreningen driver i Stockholmsområdet. Hit kommer många stockholmare för att få hjälp med sin behandling. En av dem är Michael, åtta år.

Läs hela artikeln