Livesändning på Facebook

27 Okt 2017 På Internationella psoriasisdagen den 29 oktober kan du följa Psoriasisförbundets livesändning med Prof. Mona Ståhle och Dr. Kenneth Henriksson på vår Facebook-sida.

Ny behandling på gång för Psoriasisartrit

20 Jun 2017 På forskningskonferensen EULAR presenterades data för två nya läkemedelsklasser vid psoriasisartrit. Båda med lovande resultat.

Så når vi en mer jämlik hälsa

2 Jun 2017 Hälsoskillnaderna i Sverige är påtagliga, högutbildade kan räkna med nästan sex år längre liv än lågutbildade.

Forskningsspecial – ute nu!

22 Dec 2016 Nu finns senaste nytt om forskning, intervjuer med forskare och intressanta reportage i en helt ny Forskningsrapport.

Mer forskning krävs

9 Jun 2016 Att bara tala om psoriasis och psoriasisartrit är en alltför grov uppdelning, menar Lars Iversen. Nyanserna är fler, variationerna större.

Amra Osmancevic får SPIRA-stipendium för arbete över klinikgränserna

23 Maj 2016 Amra Osmancevic, överläkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg, mottar årets Spirastipendium för arbete över klinikgränserna.