Uppdaterat: Anmäl dig till utbildning om psoriasis och psoriasisartrit 17-18 mars

7 Feb 2018 I vår kommer Västerbotten och Norrbottens län anordna utbildning om psoriasis och psoriasisartrit. Detta är ett tillfälle du inte bör missa.

Forskarsamtal om vad som händer inom forskningen om psoriasis och psoriasisartrit

5 Feb 2018 I framtiden får vi patienter ta ett större ansvar för vår egen vård. Det hävdade reumatologen Gerd-Marie Alenius och dermatologen Marcus Schmitt-Egenolf när de medverkade i ett samtal på Psoriasisförbundets riksstämma i oktober.

Registret som ger svar på forskarnas frågor

19 Dec 2017 Nyfiken på innehållet i senaste numret av Psoriasistidningen? Vi bjuder på en artikel: "Registret som ger svar på forskarnas frågor"

Pressklipp från Internationella psoriasisdagen

3 Nov 2017 Internationella psoriasisdagen uppmärksammades bland annat i Expressen och ICA-kuriren

Forskningsspecial – ute nu!

22 Dec 2016 Nu finns senaste nytt om forskning, intervjuer med forskare och intressanta reportage i en helt ny Forskningsrapport.

Miljoner till psoriasisforskning

7 Sep 2016 Stiftelserna Psoriasisfonden och Gösta A. Karlssons 60-årsfond delade nyligen ut 1,9 miljoner kronor till svensk psoriasisforskning.