Ideella krafter och lokalt engagemang stärker gemenskapen

27 Feb 2018 Runt om i Sverige finns många ideella krafter och engagerade människor som sprider kunskap och gör vårt förbund till en varm och viktig gemenskap för så många.  Gunilla Eriksson är en av dem.

Anmäl dig till ungdomsträff i Skellefteå 17-18 mars

13 Feb 2018 Är du medlem och är mellan 16-30 år? Då kan du anmäla dig till ungdomsträffen som sker 17-18 mars.

Uppdaterat: Anmäl dig till utbildning om psoriasis och psoriasisartrit 17-18 mars

7 Feb 2018 I vår kommer Västerbotten och Norrbottens län anordna utbildning om psoriasis och psoriasisartrit. Detta är ett tillfälle du inte bör missa.