Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Bungalow Gran Canaria

Vår bungalow på Gran Canaria ligger i Nueva Suecia i San Agustin.

Bungalowen kan f.n. inte bokas. Vi återkommer med besked.

Intresseanmälningar för våren 2022 lämnas nu.
Bokning pågår. Fyll i formuläret längst ned på sidan för information om den period du är intresserad av! Du kan också ringa Kjell 0735-20 29 55.

 

Bytesdag är normalt lördagar beroende på möjlighet till flygstolar. Norwegian flyger direkt från Göteborg till Gran Canaria under vinterhalvåret. Det finns också möjlighet att hitta flygstolar med charterbolagen eller t.ex. Ticket.

 

Som medlem har du möjlighet att hyra bungalowen. Lämna intresseanmälan för den period du är intresserad av, är det ledigt görs en preliminärbokning och du får tid på dig att hitta flyg. Därefter görs bindande bokning. Boka inte resa innan vi är överens.

 

En kort beskrivning av boendet:
Det finns 3 sovrum utrustade med 2 sängar, 2 nattduksbord och garderober.
Duschrum med WC. Kök med spis, diskmaskin, mikrougn, kaffe- och vattenkokare samt kylskåp. Strykjärn finns också samt ett litet värdeskåp.

 

Allrum med soffgrupp, matbord och TV med inhemska program. SVT World har upphört med sina sändningar. Radio finns också.

 

Fiber och WiFi är nu installerat.

 

Luftkonditionering finns i allrummet och i ett sovrum. Altan med utsikt över stranden.

 

I första plan finns ett rum med WC, dusch och tvättmaskin.

Städning gör man själv under vistelsen. Det finns dammsugare och övrig städutrustning.

Slutstädning vid byte ingår men förutsätter egen städning under vistelsen. Se planritning här. Hur hittar man till bungalowen? Se vägbeskrivning här.

 

I närliggande lokal finns vår stugvärd tillgänglig på vissa angivna tider. Hon kan hjälpa till med praktiska saker och frågor som gäller boendet.

 

Några enkla ordningsregler finns som du får ta del av innan du reser, t.ex. rökförbud och undvika att använda starka dofter. Lakan och handdukar tillhandahålls och byts en gång per vecka. Handduk för att ta med till stranden tillhandahålls ej, utan det får man ta med en egen.

 

Priser 2021

1 vecka 3700 kr och för varje tillkommande vecka 3000 kr

Priset avser max. 2 boende. För ytterligare boende debiteras 300:- / vecka och person. Under vissa perioder kan det vara möjligt att hyra längre period. Kontakta oss vid ev. intresse.

Medlem i PSO Västra Götaland erhåller rabatt på 500 kr vid minst två veckors hyra.

 

 

Klimatvård är en viktig del i vården av psoriasis. För de som inte får tillgång till klimatvård i landstingets regi är vår bungalow en värdefull tillgång.

 

Bungalowen ägs och drivs av Stiftelsen för Klimatvård åt Hudsjuka från Göteborgsregionen.

 

Stiftelsens verksamhet bedrivs på ideella grunder och finansieras genom bidrag främst från PSO.

 

Gåvor och donationer mottages tacksamt. Vill du ge ett bidrag till vår angelägna verksamhet? Vårt plusgiro är 4 55 39-4.

 

Intresseanmälan Bungalow 607

Formulär för intresseanmälan. Tänk på att bytesdag är en lördag. När du fyller i formuläret nedan se till att alla uppgifter är korrekta, datum skrivs i formatet 20XX-MM-DD.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Antal veckorPeriod

 

Kontakt

Västra Götalands län

Psoriasisförbundet Västra Götaland
Ostgatan 8
412 75 Göteborg

072-0325509

Skicka e-post

Kontaktperson

Kjell Gustafsson, Ordförande

0735-20 29 55