Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Guidad visning Visby Bryggeri

Psoriasisförbundet Gotland inbjöd sina medlemmar till en guidad visning av Visby Bryggeri, den 31/5. Den intressanta visningen utfördes av bryggmästare Johannes Obermeier, en synnerlig pedagogisk och informativ förevisning av konsten att brygga ett gott öl. Vi fick även möjlighet att smaka av olika typer av öl, som var mycket goda. Det var en kväll som var mycket uppskattat av deltagarna.

Kontakt

Gotlands län

Psoriasisförbundet
Skolgatan 21 D
622 54 ROMAKLOSTER

070-566 98 61

Kontaktperson

Jan-Erik Fors, Ordförande

070-566 98 61

Skicka e-post