Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Höstträff

Gotlands Psoriasisförbund hade inbjudit medlemmar och intresserade till ett höstmöte på Mac Pizza i Slite söndag den 18 november. Ett 15-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan. Det serverades en god middag till reducerat pris, kaffe med tårta.
Ett bord uppdukat med fina priser fanns för dem som hade turen att vinna på lotteriet.
En trevlig eftermiddag med god mat och gemytlig samvaro.
Styrelsen tackar och önskar alla medlemmar En God Jul och Ett Gott Nytt År!

Kontakt

Gotlands län

Psoriasisförbundet
Skolgatan 21 D
622 54 ROMAKLOSTER

070-566 98 61

Kontaktperson

Jan-Erik Fors, Ordförande

070-566 98 61

Skicka e-post