Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Årsmöte 2019

 

 

Psoriasisförbundets länsavdelning i Skåne höll sitt årsmöte den 14 april på Stiftsgården Åkersberg i Höör. Det blev inte många platser över i lokalen då ett 80-tal medlemmar infann sig. Det var nästan på dagen som länsavdelningen bildades 1999 på samma plats.

 

 

Dagen började med att Marianne Mörck, känd från Malmö Stadsteater och TV, kom och berättade lite om sina teaterupplevelser. Det blev många skratt då hon verkligen bjöd på sig själv. Som synes blev hon avtackad med blommor av länsordföranden Jeanette Lindskog.

 

 

Årsmötesförhandlingarna inleddes med att vi tände ett ljus och höll en tyst minut för vår tidigare länsordförande Bengt Persson som tidigare i år avled.

Till att leda förhandlingarna valdes Ines Uusmann som på vant sätt klubbade igenom föredragningslistan. Enda förändringen av styrelsen blev att Brigitta Andersson, Ystad valdes i stället för Stefan Hellström, Bjäre-Åsbo som avtackades.

Dagen avslutades med en jubileumsmiddag och kaffe och tårta.

Kontakt

Skåne län

c/o Wiveca Sjöstrand
Bäckgatan 15
253 33 Påarp

Skicka e-post

Kontaktperson

Jeanette Lindskog, Ordförande

Skicka e-post