Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Årsmöte 2021

Psoriasisförbundet Skåne län har hållit sitt årsmöte på Stiftsgården Åkersberg i Höör söndagen den 18 april både som fysiskt som digitalt.

Mötet inleddes med att länsordföranden Jeanette Lindskog sammanfattade det gångna året med allt vad det innebar av inställda fysiska aktiviteter och träffar på grund av corona-pandemin. I stället har det blivit några digitala träffar.

Årsberättelse, det ekonomiska läget och revisionsberättelsen gicks igenom och den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Stadgeenliga val resulterade i följande styrelse för 2021

 

Ordförande 
Jeanette Lindskog
Vice ordförande
Björn Johansson
Ordinarie ledamöter
Birgith Linde
Pia Janusz Malm
Brigitta Andersson
Åke Olsson
Ingemar Helgesson
Ersättare 
Wiveca Sjöstrand
Maj Svensson
Johnny Persson

 

På ordet är fritt informerades om att det inte blir någon gruppresa under 2021.
Den siste december 2021 går vårt avtal med Region Skåne ut för våra behandlingsanläggningarna. Förhandlingar har inletts om ett nytt avtal. Detta kan bli på 2 + 2 år. Information  kommer när det nya avtalet är klart.
Den 29 maj är det Familjedag på Fulltofta Naturcenter med början kl 11:00.
Det blir ingen MÅ BRA-kurs i år.

 

Vi önskar alla våra medlemmar en trevlig sommar och att ni är rädda om er och håller avstånd, så kan vi förhoppningsvis träffas under hösten på ett mer normalt sätt.

Kontakt

Skåne län

c/o Wiveca Sjöstrand
Bäckgatan 15
253 33 Påarp

Skicka e-post

Kontaktperson

Jeanette Lindskog, Ordförande

Skicka e-post