Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Psoriasisförbundet på Seniormässan

Vi fanns i år representerade på Seniormässan i Malmö i slutet av april

Under tre intensiva dagar hade vi möjlighet attvisa upp oss tillsammans med ett hundratal andra utställare. Seniormässan är lika mycket en samlingspunkt där man kan träffa vänner och bekanta under trevliga former som en inspirationskälla för oss som nått vuxen ålder.

 

Psoriasisförbundet fick möjlighet att bjuda besökare på kaffe och kaka, dela ut informationsmaterial men framför allt fick vi möjlighet att informera om psoriasis och psoriasisartrit.

 

Några nya medlemmar blev det dock inte under mässan. Detta var dock inte det primära målet med vårt deltagande på mässan. Det viktigaste var att synas och kunna ge information om vår förening och om våra behandlingaanläggningar här i Skåne. Vi träffade hundratals presumtiva medlemmar och kanske framtida patienter.

Efter dessa tre dagar tror vi att vi fått ut vårt budskap, fått träffa massor av intressanta människor och fått ge dem en inblick i vår föreningsverksamhet. Kanske ses vi på mässan  även nästa år.

Kontakt

Skåne län

c/o Wiveca Sjöstrand
Bäckgatan 15
253 33 Påarp

Skicka e-post

Kontaktperson

Jeanette Lindskog, Ordförande

Skicka e-post