Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Årsmöte 2023

PSO Skåne län höll sitt årsmöte på Bosjökloster Slott i Höör med ett fyrtiotal medlemmar närvarande

Till attleda årsmötet valdes Jeanette Lindskog. Detta inleddes med en tyst minut för vår mångårige medlem Örjan Lindskog som avlidit. Örjan har under sin tid i Psoriasisförbundet haft ett flertal uppdrag i såväl läns som lokal nivå.

Förhandlingarna klarades av utan några längre diskussioner. Den avgående styrelsen redovisningshandlingar gicks igenom och styrelsen beviljades ansvarsfrihet. Enda förändringen i den nya styrelsen blev att Linda Bartlett, Trelleborg nyvaldes aom ersättare. Valberedning för det kommande året består av Johan Christensson och Johnny Persson. Mötet informerades om kommande årets verksamhetsplan och budget.

 

Som föredragshållare hade vi bjudit in läkaren Henrik Widegren som bl a är känd från ”Fråga Lund”. Han pratade om ”Skratt – inget man skojar bort” ur medicinsk synpunkt på ett lättsamt sätt som medförde en del skratt. Han framförde även egna texter om medicinska saker till kända melodier. Vi fick också svar på frågan om ett gott skratt förlänger livet. Detta är inte vetenskapligt bevisat.

Vi vill tacka Henrik för en underhållande timme.