Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Årsmöte 2022

PSO Skåne Län höll sitt årsmöte på Stiftsgården Åkersberg i Höör den 10 april med ett tjugotal medlemmar närvarande.

Till att leda årsmötet valdes Lennart Hugosson  som fick ett enkelt jobb. Det blev inga längre diskussioner och därför gick mötet snabbt.

I styrelsen för kommande år ingår

Jeanette Lindskog, ordförande (omval), Birgith Linde (omval), Björn Johansson (omval), Brigitta Andersson (kvarstående), Ingemar Helgesson (kvarstående), Pia Janusz Malm (omval), Åke Olsson (kvarstående). Johnny Persson, Maj Svensson och Wiveca Sjöstrand omvaldes som ersättare.

 

Vi fick information av Jeanette om PsoriasisTing som hölls den 9 februari med medverkan av politiker, läkare och medlemmar. Jan Andersson berättade att det blir en gruppresa till Rhodos i augusti i år med 13 anmälda. Dessutom blev Jan uppvaktad av Jeanette med en blomma då han hunnit bli 80 år.

 

 

 

Som föredragshållare vid årsmötet hade vi bjudit in Peppe Eng, välkänd sportjournalist med mer än 50 år i yrket, som berättade om sina upplevelser från sportens värld.

Det som enlig honom själv gjort att han blivit känd för den stora allmänheten var hans medverkan i Let´s dance 2006 där han dansade med Malin Watson. Han fick även tidigt i karriären göra en intervju med Anton Nilsson, känd som Amalthea-mannen.

 

Vi vill tacka Peppe för en underhållande timme.

Kontakt

Skåne län

c/o Wiveca Sjöstrand
Bäckgatan 15
253 33 Påarp

Skicka e-post

Kontaktperson

Jeanette Lindskog, Ordförande

Skicka e-post