Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Den 1/6 12.00-16.00 hade "UNGDOMSGRUPPEN"

sin första träff med våra medlemmar upp till 40 år. Vi blev 9 st.

 

 

Vi träffades på Orangeriet där vi bjöd på lunch, kaffe och efterrätt.

 

 

Sedan spelade vi Shuffelboard och DART.

 

 

Dagen bjöd in till spännande samtal om allt från psoriasis till allt som livet kan innebära. Roliga aktiviteter och ett bra häng helt enkelt.

 

Vi avslutade dagen med en diskussion om vad vi i Ungdomsgruppen kan erbjuda och vad för slags aktiviteter vi medlemmar är sugna på framöver.   Vi kom fram till att detta är något vi vill göra om, men att vi även är sugna på kostnadsfria aktiviteter bara för att få till ett umgänge, så som knytkalas picknick, sällskapsspel och liknande.

 

 

Även att så många som möjligt ska försöka hänga på till Psoriasisförbundet Umeå Lokalavdelnings kickoff som bär av till Finland.

 

 

  En lyckad första träff tycker vi alla och hoppas att detta kan leda till något bättre och större framöver. Vi vill kunna nå ut till fler ungdomar med psoriasis och ser fram emot att kunna ha fler aktiviteter.