Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Psoriasis och depression – webbinar

Varmt välkommen till digital föreläsning och diskussion om kopplingen mellan psoriasis och depression!

I år fokuserar vår dag, World Psoriasis Day (29 oktober), på kopplingen mellan psoriasis och psykisk ohälsa. Få vet nog att det är en av våra vanligaste samsjukligheter och det är något vi måste ändra på.

Därför arrangerar Psoriasisförbundet ett webinar på temat, i anslutning till Psoriasisdagen. Under webinariet får vi dels lyssna till en föreläsning om varför depression uppstår vid inflammatorisk sjukdom och även höra experter diskutera vad detta innebär för oss som lever med psoriasis/psoriasisartrit och våra närstående, samt vad vården behöver tänka på och arbeta mer med för att kunna öka både hälsa och livskvalitet.

Vi måste prata mer om psoriasis och psykisk ohälsa – på alla nivåer! Det behövs mer information, mer stöd och mer forskning. Därför välkomnar vi alla som är intresserade av att lära sig mer till detta kostnadsfria webinar, oavsett om du själv lever med diagnoserna, är närstående, forskare eller arbetar inom vården.

Mer information och anmälan.

Datum

nov 01 2022
Expired!

Tid

12:00 - 12:50

2 svar till “Psoriasis och depression – webbinar”

 1. Sara skriver:

  Hej jag vill gärna närvara men jag jobbar denna tid. Kan ni inte ordna samma en gång till fast på kvällen? Jag har problem med både och. Mvh Sara

  • barbra skriver:

   Hej Sara!
   Sändningen filmas och kommer att finnas att se här på vår hemsida inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *